Domus

Features

Installatie

Een DOMUS kan je echt overal plaatsen. In de garage of in de kelder waar hij netjes langs een muur staat. In de berging onder een wandketel of naast de wasmachine. Ons toestel past zelfs in een keukenkast!

keuken
garage

Unieke DOMUS technologie!

In een ontharder wordt de kalk uit het water op een hars vastgezet. Wanneer de harsen vol kalk zitten, worden ze schoongespoeld met zout water uit het zoutvat van uw ontharder. De kalk wordt dan naar de afvoer geloosd. Dit noemen we de regeneratie. Het zout dient dus enkel om te regenereren, de harsen om te ontharden. Uw DOMUS heeft 2 harstanken, tijdens regeneratie van een tank, zorgt de andere nog steeds voor ontharding. Uw zachtwaterproductie is dus ononderbroken, 24 uur per dag, alle dagen van het jaar. In vakjargon noemen we dit de DPS-technologie of het Duplex Parallel Systeem. Deze technologie is door ons gepatenteerd.

Niets programmeren!

Uw DOMUS is afgesteld op de hardheid van uw water. Uw waterverbruik wordt continu en zeer nauwkeurig gemeten: zo regenereert u alleen wanneer nodig. Zuinig en efficiƫnt! Indien uw waterverbruik daalt of stijgt, is geen nieuwe afstelling nodig, de DOMUS past zich automatisch aan elke situatie aan.